Vandra pilgrimsleder i de Nordiska länderna. 

På denna sida kommer vi att lägga in länkar till de Nordiska länderna efterhand som samarbetet går vidare. Närmast i tur är Danmark. 

I 21 länder utanför Norden är OSMTH också etablerade. Efterhand som de väljer att delta i detta projekt kommer vi att länka samman dem här. Se vilka som nu startar upp och som vi framöver kommer att kunna länka till.
Följ vår verksamhet även på FB.

Översiktsbild med länkar till respektive land.

 
 

Norge <-Klicka här

Här finner ni länkarna till samtliga vatten och vandringsleder. Två av dem fortsätter in i eller kommer från Sverige. Det finns även kopplingar till Finland i St Olovsleden.

Uppdaterad 2022-05-03

Danmark <—Klicka här

Danmarks sida är under upp-arbetande och kommer att länkas till när de är klara. Fram tills dess kommer hänvisar vi till denna sida i Danmark med överblick på de leder som finns.

Sverige.  <— Klicka här

Här finner du länkar till samtliga leder i Sverige. Är det någon led vi har missat eller om det finns bättre sidor du känner till kontakta oss. 

Uppdaterad 2022-05-03

Grand Priory inom OSMTH som nu påbörjat sitt pilgrimsprojekt.

Här kommer vi att skriva in de länder där ett Grand Priory har påbörjat sitt arbete med att samla alla leder på en sida. Så snart de har ett bra underlag kommer det att presenteras som ovan.

Finland,  USA,  Grekland.