Pilgrimsvandring med OSMTH

Pilgrimsverksamhet är något som vi inom OSMTH uppmuntrar våra Riddare och Damer att genomföra. För att stödja detta har GP Sverige ett antal event för dem som vill fördjupa sig inom detta område. Vi vägleder den enskilde utifrån dennes intresse genom samtal. Under 2021 har vi utbildat några medlemmar till ledare för pilgrimsvandringar och vi har sedan dess genomfört ett flertal 6 vandringar i Stockholm och Skåne. 

Under vandringarna stannar vi upp ett antal gånger och reflekterar över samma saker som pilgrimer gjort under århundraden, guidar gruppen längs vandringen, både längs leden och den inre vandringen. Vid våra vandringar uppskattar vi att andra pilgrimer går med oss.

 Att genomföra en pilgrimsfärd eller en pilgrims-vandring, oavsett längd, är ett äventyr något utöver en vanlig semester. Tag del av texten nedan så kommer du att få möjlighet att få ytterligare några guldkorn på just din resa.

Var genomför vi våra pilgrimsaktiviteter:

Så snart vi har beslutat om tid och plats för våran vandringar kommer det att finna informationen här. I rullisten på första sidan syns nya inlägg. När du kommer till starten kommer du att kunna möta och samtala med oss från OSMTH.

Minnet från genomförda resor.

Som ett stöd för att minnas sitt engagemang och de leder man vandrat har OSMTH GP Sverige skapat ett ”Pilgrimspass”. I detta följer man på enklaste sätt upp sina vandringar för att få en enkel överblick. Detta pass kan man även nyttja för att erhålla ett diplom från OSMTH som beskriver din strävan efter att uppnå den inre vandringen och det fysiska mål du som pilgrim själv har satt upp. 

Detta diplom blir då också en påminnelse om de uppoffringar du gjort och de erfarenheter och insikter som vunnits. För dem som sedan är intresserade kan man beställa en medalj av oss efter att man uppnått kriterierna för den. För de som vill ha en bättre uppföljning på sina vandringar kan skaffa sig en vandringsbok. Antingen köper du en färdig (länken nedan). I denna kan du skriva den dina minnen från 9 sträckor. Eller så skapar du din egen med hjälp av en vanlig anteckningsbok.

(https://www.argument.se/produkt/kombinationsrabatter/rabatt-5-rabatt-85/vandringsbok/ )